Имаш въпрос?

Задай го на
+359 / 887 002 857

Последвай ни във

Имаш нужда от съвет? питай

"Ноу Хау" ЕООД е основана през 2008 г. като дружество с ограничена отговорност със седалище град Варна. Компанията стартира дейността си в сферата на търговия на едро с офис консумативи и средства за обществена и професионална хигиена, които развива и поддържа и до днес.

От 2010 г. "Ноу Хау" ООД стартира дейността си в сферата на дистрибуцията, продажба и сервиз на фискални и нефискални устройства, POS устройства и системи и търговски софтуер. Компанията е лицензирана и упълномощена от Българския институт по метрология да дистрибутира и сервизира фискални устройства със следните удостоверения и разрешения: У09-0156/03.02.2010 г., У09-0190/23.03.2011 г., У09-0305/26.10.2012 г. и Разрешение №09004/14.01.2019 г. "Ноу Хау" ЕООД е официален представител, дистрибутор и сервиз на един от най-големите производители на фискални устройства в България - "Тремол" ООД и в качеството си на такава, извършва пълно гаранционно и следгаранционно обслужване на всички устройства от продуктовата гама на компанията - касови апарати, фискални принтери, нефискални принтери и търговски везни.

Компанията ни е специализирана в инсталирането, настройването и обслужване на Фискални устройства за вграждане в автомати на самообслужване (ФУВАС) за най-различни обекти - от единичните и масово разпространени вендинг машини за топли и студени напитки, хранителни стоки, детски увеселителни устройства до големите комплекси на самообслужване за измиване на автомобили. Изградили сме стотици обекти, всеки един със своята специфика на комуникация, дейност, отчитане и т.н.

През 2015 г. сключихме договор за предоставяне на услуги издаване, поддържане и управление на удостоверения за квалифицирани електронни подписи към един от акредитираните доставчици на такива услуги в България - "СЕП България" АД.

Основната идея, от която се ръководим през годините, е да осигуряваме на клиентите си качествено и пълно обслужване спрямо нуждите им.  Стремим се да градим устойчиви връзки  и бизнес взаимоотношения с нашите клиенти, колеги и партньори. Това, на което всички те могат да разчитат, е професионално и отговорно отношение, гъвкавост и намиране на решение за всяка ситуация, съобразяване с конкретната нужда и положение на клиента и пълна конфиденциалност.

tremol logo muted

Компанията е лицензирана за продажба и сервиз на фискални устройства като официален представител на "Тремол" ООД.