QDSMoAMTYaZoXpcwBjsL__DSC0104-1

Основни предимства на електронното обучение

Съкращава време и финанси – С традиционното обучение колкото повече хора се обучават и по-географски разпръснати са те, толкова по-големи са разходите за обучение. Често по-голямата част от бюджета не е похарче за реалното обучение а за пътни, настаняване, храна и напитки, и отдаване под наем на конферентна зала. С електронното обучение, цената остава същата, независимо дали се обучават 100 души или 1000 души, и 100% от отделения бюджет отива за обучение.

Концентрирано обучение – електронното обучение дава възможност на участниците да се фокусират върху информацията, от която наистина се нуждаят. Традиционното преподаване в аудиторна зала, което трае 2 дни при присъствието на 12 души на обучение може да се сведе до 6 до 8 часа електронното обучение, спестявайки на компанията 120 човекочаса на тренировъчна сесия и десеки хиляди лева на година.

Подобряване на производителността – С електронното обучение, служителите могат да се обучават по всяко време и на всяко място. По време на работа, у дома или по време на отпуск. Вашия екип по продажбите може дори да се обучава на работното място, когато не е ангажиран с клиенти, без това да пречи на бизнеса.

Подобряване на ефективността – електронното обучение гарантира, че всички вашите обучаеми са обучени и инструктирани за работа, което е лесно да се провери.

Оценка обучението – с електронното обучение осигурявате възможност за измерването на знанията на служителите ви. Като след оценка служителя може да преминава в следващ курс/ниво на обучение.

Осигуряване на безрискови симулации – чрез електронното обучение могат да се симулират ситуации от реалния живот, така че можете да обучавате служителите си как да използват сложен софтуер или как да реагират в сложни ситуации в безрискова среда.

Все още няма коментари

Вашият коментар

Разработено от Щрак