Имаш въпрос?

Задай го на
+359 / 887 002 857

Последвай ни във

Имаш нужда от съвет? питай

Всяка седмица в продължение на една година НАП ще връчва по един смарт телефон с четириядрен процесор, 2 СИМ-карти, 5,3 инча HD дисплей със 180-градуса зрителен ъгъл. Другите му характеристики също са впечатляващи. Телефонът разполага с батерия от 4000mAh, която издържа 24 часа време разговори в 3G мрежа или 43 часа в 2G. Телефонът има 8-мегапикселовата задна камера с автоматичен фокус, както и предна камера за видео-разговори. Първата седмична награда ще бъде изтеглена на 20 декември 2015 г. в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ.

Месечните победители в Лотария с касови бележки на НАП ще получат чисто нов 40 инчов 3D телевизор с вградена безжична LAN мрежа, FullHD резолюция на екрана, аналогов и цифров тунер  и много други екстри. Първата месечна награда ще бъде изтеглена на 10 януари 2016 г., отново в национален ефир.

Големият победител от Лотария с касови бележки пък, ще се сдобие с лек автомобил.

Междувременно всеки, който иска да участва в Лотария с касови бележки, може да се запознае с отговорите на най-често задаваните въпроси за кампанията или да звънне на телефон 0700 18 700 за повече информация.

Източник: www.nap.bg

tremol logo muted

Компанията е лицензирана за продажба и сервиз на фискални устройства като официален представител на "Тремол" ООД.